Когато говорим, че изходът от най-голямата криза в държавата –

...
 Когато говорим, че изходът от най-голямата криза в държавата –
Коментари Харесай

Карадайъ във Ветово: Време е за диалог, за да намерим политическата формула за изход от кризата

 izbori_2023_v1_014

 

Когато приказваме, че изходът от най-голямата рецесия в страната – политическата, е в разговора сред партиите, ние нямаме поради единствено постигането на единодушие, обединяване и заедност. Нужен е разговор за намиране на устойчивите политически формули за решение на проблемите на хората и на страната. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща във Ветово, оповестиха от пресцентъра на Движението. На нея участваха евродепутатът Искра Михайлова, специалистът по обществена политика доктор Хасен Адемов и лидерът на листата на Движение за права и свободи за Русе Ализан Яхова.

 

Първа задача е да спрем това прогресивно обедняване и незабавно по-късно да си сложим значими цели - да достигнем междинните европейски стандарти на живот, съобщи ръководителят на партията. Той акцентира, че неслучайно мотото на партията е „ Разум, отговорност, разговор “. 

 

Разум ни е необходим, с цел да сканираме, с цел да проучваме, с цел да оценим параметрите на тази рецесия. Решенията за излаз от нея би трябвало да бъдат взети с отговорност и в разговор да бъдат осъществени и материализирани в действителния живот. Само по този начин ще се решат проблемите на хората, сподели още Карадайъ.

 

Големите тематики са обедняването, инфлацията, работните мести, приходите, а дневният ред на хората е да спрем прогресивното обедняване. Със същите пари, с които купувахме предходната година едни неща, в този момент можем да купим половината. Инфлацията е огромна, работните места са несигурни, а и там където има работни места, приходите не порастват по този начин, както цените, добави Карадайъ.

 

Във Ветово сме, с цел да кажем, че е време за Движение за права и свободи. За разсъдък, отговорност и разговор. Време е дневният ред на хората, в това число и от Ветово, да стане дневен ред и на Народното събрание, съобщи водачът на Движение за права и свободи и разясни по какъв начин това ще стане.

 

„ Излъчваме двама народни представители от Движение за права и свободи в област Русе, депутатите от Движение за права и свободи стават 49, участваме в болшинството на Народното събрание, което ще излъчи идващия постоянен кабинет и Министерският съвет ще стартира да работи по дневния ред на хората “, безапелационен бе Карадайъ.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР